Branná vychádzka

Branná vychádzka

Dňa 25. 6. 2024 sme sa vybrali na turisticko-brannú vychádzku, ktorá bola rozdelená pre staršie a mladšie deti. Spoločne sme vyrazili z MŠ a kráčali sme okolo Farmy Lesňák po Záhradnej ulici, kde staršie deti pokračovali na Spišský Štvrtok a mladšie deti sa odpojili a šli do parku na začiatku obce.

Mladšie deti sprevádzalo celú cestu kúzlo a načúvali okolitej prírode, ktorá ich zaviedla do rozprávkového kúzelného parku. V parku ich čakalo prekvapenie, kde im ich obľúbená rozprávková postava= Opica Škorica pripravila kúzelný čas. Najprv deti našli medaile zavesené na stromoch, ktoré si pozbierali a to nebolo všetko. Opica im schovala ešte poklad s prekvapením, ktoré deti našli a poklad ukrýval LENTILKY a samotnú Opicu Škoricu. Deti sa v parku vyhrali, zahrali sa na preliezkách a hojdačkách, tiež popreliezali stromy a kríky, mali tiež piknik a následne sa vrátili späť do MŠ.

Staršie deti pokračovali poľnou cestou na Spišský Štvrtok, kde sa na lúke zahrali, občerstvili a následne sa dostali cestičkou k družstvu Letanovce, odkiaľ sa úspešne vrátili do MŠ. Tu ich čakalo prekvapenie a to Opica Škorica a jej poklad.
Deti sa po príchode naobedovali, dobre sa vyspali a kúzelný deň pokračoval ďalej.
Deti mali po prebudení pizza párty v altánku na školskom dvore.
Krásne fotky z turisticko-branej vychádzky nájdete v našej galérii 🙂